Met een lach en een traan kwam er een einde aan een bijzondere Rotarytraditie in de kassen van Bunnik Plants in Bleiswijk. Op 9 november jl. werd daar de 20ste en laatste editie van Rotary Bridge in de Kas gehouden. Deze goede doelen drive die met recht een bridgeklassieker mag heten, werd georganiseerd door Rotary Lansingerland. De Rotaryclub stond wederom garant voor een gezellige en sportieve bridgedrive onder leiding van Evert Angad-Gaur. Deze laatste bridgedag is geopend door burgemeester Pieter van de Stadt.

Er werd gestreden de eervolle eerste plaats. Bridgepaar Van der Burg / Van der Last behaalden uiteindelijk deze positie op de ranglijst. Er was meer dan alleen bridgeplezier. Tijdens de dag zorgde een loterij voor extra vrolijke blikken. Uiteindelijk werd aan het einde van de dag een mooie reischeque overhandigd, de hoofdprijs van de loterij, mede gesponsord door VakantieXperts Estee uit Bleiswijk.

Scouting Bleiswijk kon worden verrast met een mooie cheque van €6.000,- die zij wil gaan inzetten voor de aanschaf van een nieuwe lelievlet voor de vloot van deze varende scoutinggroep. Deze scoutinggroep heeft zich de afgelopen jaren ook ingezet voor de organisatie van Rotary Bridge in de Kas.

Speciale aandacht ging tijdens de afsluiting uit naar de initiatiefnemers van Rotary Bridge in de Kas: Evert Angad-Gaur, Hans Bunnik, Huguette Tichler en Jaqcues Thoen. Zij werden speciaal in het zonnetje gezet met een zonnig bloemboeket. Dit gold ook voor Hans Bucher, de coördinator van Rotary Bridge in de Kas, en Ton Hermes.

Een periode van twee decennia Bridge in de Kas werd hiermee afgesloten.

Uitslag en fotoalbum
De uitslag en de spelverdeling opgesteld door wedstrijdleider Evert Angad-Gaur treft u hier aan
Een foto-impressie van de speldag wordt binnenkort op deze website gepubliceerd.