IdealUitleg onderaan de pagina

Als u problemen ondervindt bij inschrijven of vragen heeft, aarzel niet contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen helpen. Voor vragen over inschrijven, of wanneer u niet met iDeal kunt of wilt betalen, stuurt u een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bij afzegging korter dan twee weken vóór de drive restitueren wij geen geld.

Uitleg
Hierboven kunt u zich inschrijven en veilig online betalen. Voor de afhandeling van de inschrijving heeft Rotary Bridge in de Kas in 2017, net als vorig jaar, gekozen voor Eventix. U ontvangt dan ook mededelingen van Eventix op uw ticket en in uw e-mail ter bevestiging.

U kunt per betaling maar 1 bridgepaar opgeven. Wilt u meer bridgeparen aanmelden, dan doorloopt u, na uw betaling, de inschrijfprocedure opnieuw.

Aankopen gaat eenvoudig:

  1. Kies het juiste evenement door erop te klikken (er staat er maar een: klik op Rotary Bridge in de Kas 2017). Nu verschijnt informatie over Bridge in de Kas. "Ticket voor 1 bridgepaar" verschijnt.
  2. Klik op "volgende".
  3. U kunt nu uw gegevens invoeren. Voer deze in, en klik op volgende.
  4. Controleer de gegevens op juistheid en selecteer bij "Kies bank" uw bank. Klik op Volgende.
  5. U kunt nu uw betaling doen. Bij correcte betaling krijgt u een bevestigingsscherm en ontvangt u een e-mail.
  6. Wilt u nog een bridgepaar opgeven? Herhaal dan deze procedure.

Als u problemen ondervindt bij inschrijven of vragen heeft, aarzel niet contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen helpen. Voor vragen over inschrijven, of wanneer u niet met iDeal kunt of wilt betalen, stuurt u een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Afzegging korter dan twee weken vóór de drive restitueren wij geen geld.

Wij helpen u graag!