IdealUitleg onderaan de pagina

Als u problemen ondervindt bij inschrijven of vragen heeft, aarzel niet contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen helpen. Voor vragen over inschrijven, of wanneer u niet met iDeal kunt of wilt betalen, stuurt u een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bij afzegging korter dan twee weken vóór de drive restitueren wij geen geld.

Uitleg
Hierboven kunt u zich inschrijven en veilig online betalen. Voor de afhandeling van de inschrijving heeft Rotary Bridge in de Kas in 2018, net als vorig jaar, gekozen voor Eventix. U ontvangt dan ook mededelingen van Eventix op uw ticket en in uw e-mail ter bevestiging.

De procedure is net wat anders dan eerdere jaren. U kunt per betaling maximaal 2 bridgeparen opgeven. Per deelnemend bridgepaar koopt u een "deelnameticket". Wilt u meer dan 2 bridgeparen aanmelden, dan doorloopt u, na uw betaling, de inschrijfprocedure opnieuw.

Aankopen gaat eenvoudig:

  1. U ziet het evenement Rotary Bridge in de Kas 2019 vermeld staan. Hieronder staat vermeld "Deelnameticket voor 1 bridgepaar."
  2. Klik op het oranje plus-teken om het aantal tickets op "1" (1 bridgepaar) of "2"' (2 bridgeparen) in te stellen.
  3. Klik op "VOLGENDE"
  4. Kies nu voor "PERSOONSGEGEVENS INVULLEN"
  5. U kunt nu uw contactgegevens invoeren. Voer deze in, en klik op "VOLGENDE".
  6. U dient nu de namen van het bridgepaar invullen. Ook het e-mail adres van het bridgepaar voor communicatie en nieuws. Klik op "VOLGENDE". Herhaal deze stap indien u 2 bridgeparen opgeeft.
  7. Controleer de gegevens op juistheid en selecteer de betaalmethode (in geval van iDeal uw bank selecteren)".
  8. Accepteer de voorwaarden en klik op "PLAATS ORDER".
  9. U kunt nu uw betaling doen. Bij correcte betaling krijgt u een bevestigingsscherm en ontvangt u een e-mail.
  10. Wilt u nog een bridgepaar opgeven? Herhaal dan deze procedure.

Als u problemen ondervindt bij inschrijven of vragen heeft, aarzel niet contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen helpen. Voor vragen over inschrijven, of wanneer u niet met iDeal kunt of wilt betalen, stuurt u een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

U kunt zich TOT 7 DAGEN VOOR AANVANG ook per e-mail inschrijven en betalen door middel van bankoverschrijving. Dit gaat als volgt:

- u stuurt een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In deze mail geeft u de namen van het bridgepaar op, uw telefoonnummer en uw adres.

- u geeft in de mail aan aan dat u per bank betaalt.

- U maakt dan per deelnemend bridgepaar € 39,95 over op: NL48 RABO 0152 6491 58 ten name van Rotaryclub Lansingerland te Berkel en Rodenrijs. Vermeld bij betaling de namen van het bridgepaar.

- na ontvangst en verwerking van de betaling ontvangt u per e-mail de bevestiging van uw inschrijving. ALS BETALING NIET OF NIET TIJDIG WORDT ONTVANGEN, IS DEELNAME NIET MOGELIJK

Afzegging korter dan twee weken vóór de drive restitueren wij geen geld.

Wij helpen u graag!